Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 50

Over ons

Wij zijn paneelcompanY

Uw installateur van hoogwaardige zonnesystemen

Bij Paneelcompany willen we iedereen laten profiteren van gratis zonne-energie en ons steentje bijdragen aan de energietransitie. Daarbij geloven we in een persoonlijke en deskundige aanpak in combinatie met hoogwaardige zonnepanelen en installatiewerk. Op die manier kunnen wij onze klanten altijd maatwerk bieden: een veilig zonnesysteem dat past bij de woning en het energieverbruik, en waar men jarenlang plezier van heeft.

Vraag een offerte aan

Interesse in het laten installeren van zonnepanelen? Vraag vandaag nog een offerte aan via onderstaande knop. Onze experts nemen dan direct contact met u op.

Zonnepanelen & meer

Van alle markten thuis

Paneelcompany werkt met een deskundig en enthousiast team installateurs en is opgericht door Nick Burger en Wesley Hoff. Wesley kreeg met zijn dakdekkersbedrijf Dakcompany vaak de vraag of hij misschien ook zonnepanelen kon verzorgen. Het antwoord was altijd nee, tot hij erkend elektricien en zonnepaneelinstallateur Nick tegenkwam. Vanaf toen was het antwoord telkens ja. Na tientallen succesvolle projecten besloten Nick en Wesley de handen ineen te slaan en zo ontstond Paneelcompany.

Daarnaast is er nog een derde company opgericht: Steigercompany. Hiermee verzorgen we de op- en afbouw van alle soorten bouwsteigers. Voor klanten van Paneelcompany is dit erg fijn, want hierdoor hoeven ze nooit te wachten tot er ergens een steiger beschikbaar is. Die nemen wij namelijk zelf mee.