Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 50

Zonnepanelen Beverwijk

Maak kennis met de #1 installateur

Ook optimaal profiteren van de zon op uw dak in Beverwijk? Maak kennis met Paneelcompany. Wij zijn de #1 installateur van zonnepanelen in Beverwijk en de wijde omgeving en bieden 10 jaar montagegarantie. Met maatwerk, topkwaliteit zonnepanelen en een scherpe prijs verzorgen wij de installatie van uw zonnesysteem van A tot Z. Benieuwd wat er bij u mogelijk is? Vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan!

In Beverwijk zonnepanelen laten installeren in 4 stappen

Tevreden klanten die u voor gingen

Wij zijn supertrots op alle mooie reviews van klanten die wij hebben mogen ontvangen!

Edse de Bruijn
Lees verder
Offerte aanvraag ging makkelijk, snel en duidelijk. Ik heb de panelen laten installeren in combinatie met nieuw pannendak door Dakcompany. Mijn ervaring betreffende het hele proces van offerte tot installatie is enkel positief. Installatie van mijn 32 panelen gebeurde zoals beloofd in 1 dag. Ik kan Paneelcompany van harte aanbevelen!
Larissa van Bentem
Lees verder
Top bedrijf je krijgt goed advies vandaag zijn onze panelen geplaatst 2 fantastische werknemers die in de warmte keihard gewerkt hebben wij zijn zeer tevreden.
G. de Boer
Lees verder
Leuke jonge mensen die snel maar vooral netjes hebben gewerkt. Maar ook alles weer netjes hebben opgeruimd. Een echte een aanrader wat mij betreft.
Basel Massaal
Lees verder
11 zonnepanelen door Paneelcompany laten plaatsen. Topwerk Litan en team! Zeker een aanrader!

Altijd 10 jaar garantie op de montage van uw panelen in Beverwijk

Met zonnepanelen van Paneelcompany op uw dak bent u gegarandeerd van een perfect functionerend zonnesysteem. Letterlijk, want wij geven 10 jaar montagegarantie. Dit wil zeggen dat wanneer er zich binnen 10 jaar na de installatie problemen voordoen – denk aan storingen of windschade – wij het probleem kosteloos komen verhelpen. Daarnaast krijgt u 25 tot 30 jaar vermogensgarantie op de panelen, afhankelijk van het type dat u kiest. Zo kunt u zorgeloos energie opwekken.

Kwaliteit, deskundigheid en maatwerk voor uw dak

Ieder dak is anders, en vereist dus een unieke set aan zonnepanelen. Factoren die hierin een belangrijke rol spelen zijn onder meer de oriëntering, schaduwvorming (door bomen, schoorstenen, dakkappelen) en uw energiebehoefte. Onze specialisten zullen daarom uitgebreid de tijd nemen om te berekenen welke configuratie voor het meeste oplevert. Twee dingen zullen echter altijd hetzelfde zijn: kwaliteit en vakmanschap. Wij besparen bijvoorbeeld nooit op bekabeling, stormbeveiliging en connectoren en werken geheel volgens NEN1010. En dankzij het gebruik van micro-omvormers bent u niet alleen verzekerd van optimaal rendement, maar ook van een extra veilige installatie.

Subsidies en duurzaamheidslening gemeente Beverwijk

Voor het laten installeren van een compleet zonnesysteem bij u in Beverwijk maken wij graag een scherpe offerte op maat voor u. Samen met de hoge opbrengst van onze panelen zorgt dit ervoor dat u uw zonnepanelen binnen enkele jaren zult terugverdienen. En om ervoor te zorgen dat u uw panelen nog sneller terugverdient, zijn er ook nog de salderingsregeling en de vrijstelling van de btw. In de gemeente Beverwijk kunt u bovendien tegen aantrekkelijke voorwaarden een duurzaamheidslening afsluiten. De aanvraag hiervoor loopt via de website van de Omgevingsdienst IJmond. Een energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds is ook een goede optie, zeker als u een laag inkomen heeft.

Ontdek de beste zonnepanelen voor uw woning in Beverwijk

Ook op gebied van zonnepanelen bieden wij maatwerk. Bepaalde typen presteren namelijk beter bij schaduwvorming. Daarnaast kijken wij altijd naar de beschikbare ruimte op het dak en het energieverbruik. Panelen met een hoog piekvermogen leveren het meeste op, maar zijn ook kostbaar. Daarom kan het slim zijn om te kiezen voor iets minder krachtige panelen en er bijvoorbeeld één of twee extra te plaatsen. Zo krijgt u een maximale opbrengst tegen minimale kosten. En met de nieuwste generatie zonnepanelen van A-merken als AEG, Jinko, DMEGC en Das Solar bent u in ieder geval verzekerd van #1 kwaliteit!

Ook zonnepanelen in Beverwijk laten installeren?

Wilt u ook binnen no-time profiteren van alle zonnestralen die gratis op uw dak vallen? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag gratis een adviesgesprek aan. Eén van onze experts komt dan langs om uw wensen te bespreken wat er mogelijk is op uw dak. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte en bij akkoord installeren wij uw zonnepanelen in Beverwijk binnen 1 dag. Daarna profiteert u tientallen jaren van gratis zonne-energie met een gegarandeerd perfect zonnesysteem. Beloofd!