Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 50

Zonnepanelen Heerhugowaard

Duurzaam, veilig en maximaal rendement

Met zonnepanelen op uw dak gaat uw woningwaarde omhoog, krijgt u een duurzamere woning en bespaart u maandelijks op uw energiekosten. Paneelcompany is dé installateur van zonnepanelen in Heerhugowaard en omgeving. Wij adviseren, installeren en ontzorgen van A tot Z. Interesse? Vraag direct een offerte aan of ontdek alles over onze unieke werkwijze.

Uw eigen zonnesysteem in 4 stappen

Tevreden klanten die u voor gingen

Wij zijn supertrots op alle mooie reviews van klanten die wij hebben mogen ontvangen!

Edse de Bruijn
Lees verder
Offerte aanvraag ging makkelijk, snel en duidelijk. Ik heb de panelen laten installeren in combinatie met nieuw pannendak door Dakcompany. Mijn ervaring betreffende het hele proces van offerte tot installatie is enkel positief. Installatie van mijn 32 panelen gebeurde zoals beloofd in 1 dag. Ik kan Paneelcompany van harte aanbevelen!
Larissa van Bentem
Lees verder
Top bedrijf je krijgt goed advies vandaag zijn onze panelen geplaatst 2 fantastische werknemers die in de warmte keihard gewerkt hebben wij zijn zeer tevreden.
G. de Boer
Lees verder
Leuke jonge mensen die snel maar vooral netjes hebben gewerkt. Maar ook alles weer netjes hebben opgeruimd. Een echte een aanrader wat mij betreft.
Basel Massaal
Lees verder
11 zonnepanelen door Paneelcompany laten plaatsen. Topwerk Litan en team! Zeker een aanrader!

Maak kennis met dé installateur van zonnepanelen in Heerhugowaard

Paneelcompany is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé installateur van zonnepanelen in Noord-Holland. Wat ons uniek maakt is onze no-nonsense werkwijze en de focus op maximaal rendement voor onze klanten: de beste panelen, voor de beste prijs. En zoals u van een erkende installateur mag verwachten, werken wij veilig (met onder meer goede valbescherming) en zorgen we dankzij gebruik van hoogwaardige bekabeling, micro-omvormers en componenten voor een 100% veilige installatie die geheel aan NEN 1010 voldoet. 

Om een veilige installatie met maximaal rendement te kunnen garanderen, zullen wij allereerst de situatie bij u in kaart brengen. Wij kijken onder meer naar uw elektrische installatie, de ruimte op het dak, eventuele schaduwvorming en uw energieverbruik. Aan de hand van al deze factoren maken wij een ontwerp van de perfecte installatie met een zo kort mogelijke terugverdientijd.

Subsidieregelingen in de gemeende Dijk en Waard

Vanuit de overheid zijn er diverse subsidies en interessante financieringsmogelijkheden waar u gebruik kunt maken. Op die manier verdient u uw zonnepanelen dus nog sneller terug! Allereerst betaalt u over de installatie (inclusief de panelen en al het materiaal) geen btw. Daarnaast kunt u na de installatie gebruik maken van de salderingsregeling en kunt u voordelig een energiebespaarlening aanvragen via het Nationaal Warmtefonds. In de gemeente Dijk en Waard, waar Heerhugowaard onder valt, zijn geen speciale subsidieregelingen vanuit de gemeente. Meer weten? Lees dan hier meer over subsidieregelingen.

Zonnepanelen met maximaal rendement

Het zijn de sterren van iedere zonne-installatie: de zonnepanelen! Daarom zorgen wij ervoor dat we altijd de beste zonnepanelen voor uw dak installeren, tegen de laagste prijs. Op dit moment geloven wij dat de nieuwste generatie full-black panelen van de merken AEG, Jinko, DMEGC en Das Solar de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit bieden, met als gevolg de kortste terugverdientijd. Met name DMEGC is wat dit betreft echt een uitblinker. Maar uiteraard is de uiteindelijke keuze geheel aan u.

Vanuit Heerhugowaard zonnepanelen aanvragen

Wilt u meer weten over onze hoogwaardige zonnepanelen of heeft u een vraag over de installatie? Of wilt u weten wat de installatie van uw installatie gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uw installateur van zonnepanelen in Heerhugowaard beantwoordt met plezier al uw vragen en komt graag gratis bij u langs om te kijken wat voor uw situatie de beste oplossing is. Na het tekenen van de offerte plannen we direct een afspraak in voor de installatie en krijgt u zo snel mogelijk het perfecte zonnesysteem, met 10 jaar garantie op de montage.