Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

06 81 34 84 46

Mail ons

info@paneelcompany.nl

Zonnepanelen

Onze zonnepanelen

Hoog rendement dankzij superieure kwaliteit

Met onze esthetisch fraaie zonnepanelen wekt u tot wel 35 jaar zelf uw elektriciteit op. Paneelcompany installeert namelijk de nieuwste generatie hoogwaardige zonnepanelen van kwaliteitsmerk Astronergy op uw dak. Deze panelen blinken niet alleen uit in schoonheid. Ook op het gebied van levensduur en opbrengst behoren ze tot de top van de markt. Wij kunnen u verschillende typen zonnepanelen aanbieden, die elk hun eigen voordelen hebben. Lees hier alles over onze zonnepanelen en omvormers of neem direct contact op voor persoonlijke advies.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in het laten installeren van zonnepanelen in Haarlem en de wijde regio? Vraag vandaag nog een offerte aan via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Astronergy zonnepanelen

Veilig, krachtig en betrouwbaar

Met zonnepanelen van Astronergy hebben we gekozen voor een betrouwbaar merk dat voorop loopt op het gebied van kwaliteit en innovatie. Het bedrijf was in 2006 één van de eerste fabrikanten die zonnepanelen op de markt bracht. De Full Black monokristallijne zonnepanelen van Astronergy zijn niet alleen krachtig (400 Wp), veilig en betrouwbaar, maar wij vinden ze er ook erg mooi uitzien. Kortom: de perfecte mix van looks en prestaties.

Alle productiefaciliteiten van Astronergy voldoen aan de hoogste EU kwaliteits- en veiligheidsnormen (ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001). Ieder zonnepaneel wordt bijvoorbeeld uitvoerig gecontroleerd voordat het de fabriek verlaat. U krijgt standaard dan ook 12 jaar garantie op onze zonnepanelen.

Omvormer 

Praktisch en elegant

Naast zonnepanelen is ook een omvormer nodig om de energie van de zon om te zetten in bruikbare elektriciteit. Aan de hand van het aantal panelen dat u kiest, uw elektrische aansluiting (1- of 3-fase) en de meest geschikte locatie, zullen wij u adviseren over welke omvormer het beste past.

Accusysteem

Altijd energie

Wekt u meer elektriciteit op dan dat u verbruikt? Dan kunt u de extra elektriciteit terug leveren aan het net, volgens de salderingsregeling. Een optie die vanwege de dalende accuprijzen steeds aantrekkelijker wordt, is een accusysteem in huis. Hiermee slaat u het teveel aan energie op, om dit op een later moment te kunnen gebruiken. Op dit moment kunnen wij deze systemen nog niet leveren, maar wij werken hard om dit in de nabije toekomst mogelijk te maken. Interesse? Vraag ernaar!

Heeft u interesse in een complete Astronergy zonne-installatie met hoogwaardige zonnepanelen op uw dak? Aarzel dan niet contact op te nemen. Wij staan u graag te woord en komen gratis en vrijblijvend langs om de situatie bij u thuis in kaart te brengen en een offerte op maat voor u te maken.