Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 50

Zonnepanelen Leiden

#1 installateur van uw perfecte zonnesysteem

Wilt u ook profiteren van gratis zonnestroom, uw huis verduurzamen en besparen op uw energierekening? Wij zijn Paneelcompany en verzorgen de complete installatie van uw zonnepanelen in Leiden. Van A tot Z: van gedegen advies aan huis tot een perfecte installatie, inclusief 10 jaar montagegarantie. Wij zorgen voor een optimaal zonnesysteem waar u tientallen jaren op kunt vertrouwen. Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

In 4 stappen uw eigen stroom opwekken

Tevreden klanten die u voor gingen

Wij zijn supertrots op alle mooie reviews van klanten die wij hebben mogen ontvangen!

Edse de Bruijn
Lees verder
Offerte aanvraag ging makkelijk, snel en duidelijk. Ik heb de panelen laten installeren in combinatie met nieuw pannendak door Dakcompany. Mijn ervaring betreffende het hele proces van offerte tot installatie is enkel positief. Installatie van mijn 32 panelen gebeurde zoals beloofd in 1 dag. Ik kan Paneelcompany van harte aanbevelen!
Larissa van Bentem
Lees verder
Top bedrijf je krijgt goed advies vandaag zijn onze panelen geplaatst 2 fantastische werknemers die in de warmte keihard gewerkt hebben wij zijn zeer tevreden.
G. de Boer
Lees verder
Leuke jonge mensen die snel maar vooral netjes hebben gewerkt. Maar ook alles weer netjes hebben opgeruimd. Een echte een aanrader wat mij betreft.
Basel Massaal
Lees verder
11 zonnepanelen door Paneelcompany laten plaatsen. Topwerk Litan en team! Zeker een aanrader!

10 jaar montagegarantie op uw zonnepanelen in Leiden

Bij iedere installateur van zonnepanelen krijgt u – als het goed is – 25 tot 30 jaar vermogensgarantie op uw zonnepanelen. Bij Paneelcompany krijgt u deze garantie ook, maar wij gaan nog een stapje verder. Wij leveren onze zonnesystemen namelijk ook met 10 jaar montagegarantie. Dit betekent dat u 10 jaar lang verzekerd bent van een perfect werkend systeem: wanneer er zich problemen voordoen, komen wij deze direct oplossen. Zonder extra kosten! En ook na deze 10 jaar kunt u vanuit Leiden bij ons terecht, mocht er onderhoud nodig zijn aan uw installatie. 

Subsidies en regelingen voor zonnepanelen bij de gemeente Leiden

Wist u dat u vanuit Leiden uw zonnepanelen nog sneller kunt terugverdienen? U kunt hier namelijk gebruik maken van diverse fiscale regelingen en subsidies voor zonnepanelen, zoals vrijstelling van de btw, de salderingsregeling en een terugleververgoeding. Daarnaast kunt u via de gemeente een duurzaamheidslening aanvragen of via het Nationaal Warmtefonds een energiebespaarlening. Dit zijn leningen met een lage rente en aantrekkelijke voorwaarden. Aanrader dus!

Zo zorgen wij voor een perfect zonnesysteem op uw dak

Om ervoor te zorgen dat u jarenlang kunt vertrouwen op uw zonnepanelen, staan drie zaken bij ons altijd voorop:

#1 kwaliteit zonnepanelen in Leiden

Een maximale opbrengst, tegen de scherpst mogelijke prijs: dat is in onze ogen het belangrijkste bij het kiezen van zonnepanelen. Daarnaast spelen de looks van een paneel vaak ook een grote rol. Op dit moment bieden de zonnepanelen van AEG, Jinko, DMEGC en Das Solar de beste combinatie van vermogen, prijs en uitstraling. Hierdoor hebben ze de kortst mogelijke terugverdientijd en blijft uw dak er mooi strak uitzien. Graag adviseren wij u over welke panelen passen bij uw woning en uw energieverbruik.

Direct uw zonnepanelen in Leiden laten installeren? 

Heeft u interesse in het laten installeren van zonnepanelen in Leiden? Of wilt u meer weten over onze diensten, onze zonnepanelen of ons bedrijf? Aarzel dan niet en neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs beantwoorden met plezier al uw vragen en komen graag bij u thuis om te kijken wat in uw geval de beste oplossing is. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend een offerte op maat en bij akkoord worden uw panelen binnen één dag geplaatst.