Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 50

Onze werkwijze

Werkwijze

Deskundig, persoonlijk en transparant

Bij Paneelcompany verzorgen we de installatie van uw zonnepanelen van A tot Z. Van vrijblijvend en persoonlijk advies tot een perfect gemonteerd zonnesysteem. Daarbij vertalen wij uw wensen, de situatie bij u thuis en uw energiebehoefte in een veilige installatie die past bij uw budget en die maximaal rendement oplevert. Daar staan we voor!

Vraag een offerte aan

Interesse in het laten installeren van zonnepanelen? Vraag vandaag nog een offerte aan via onderstaande knop. Onze experts nemen dan direct contact met u op.

Een perfect zonnesysteem in 4 stappen

Stap voor stap naar een zonnecentrale op uw dak

1. Persoonlijk adviesgesprek en technische inspectie

Wilt u zelf uw elektriciteit opwekken met onze hoogwaardige zonnepanelen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en om te kijken wat er mogelijk is bij uw woning. Daarbij zullen wij goed kijken naar uw energiebehoefte en de ruimte op uw dak om te bepalen hoeveel zonnepanelen u het beste kunt nemen. Ook kijken wij goed naar de constructie van het dak, de oriëntering, objecten die mogelijk schaduw veroorzaken (denk aan bomen en hoge gebouwen, maar ook aan schoorstenen) en uw meterkast. Aan de hand van al deze factoren berekenen wij wat voor u het ideale zonnesysteem is en hoe de panelen het beste geïnstalleerd kunnen worden.

2. Offerte op maat

Nadat wij uw wensen besproken hebben en onze berekeningen hebben gemaakt, ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte op maat. De prijs op de offerte is een vaste all-in prijs, waar wij alle kosten voor het installeren van een 100% veilig functionerend zonnesysteem in hebben verwerkt: de kosten voor de panelen, micro-omvormers en installatiemateriaal, de arbeidskosten en de kosten voor eventuele aanpassingen aan uw meterkast. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan.

3. Plaatsen en installeren van zonnepanelen

Akkoord met onze offerte? Dan maken wij met u een afspraak om uw zonne-installatie te plaatsen. Dit kan in één dag en zonder hak- of breekwerk! Ons deskundig en gecertificeerd team zorgt dat de zonnepanelen stevig op uw dak verankerd worden (bij platte daken zorgen wij tevens voor de nodige ballast en windbescherming) en dat de hele installatie, inclusief micro-omvormers, veilig (volgens NEN1010) op uw meterkast wordt aangesloten. Wanneer wij weg gaan begint u direct met het opwekken en gebruiken van uw eigen elektriciteit!

4. Onderhoud en garantie

U krijgt van ons standaard 10 jaar garantie op de complete montage. Daarnaast krijgt u tot 30 jaar vermogensgarantie op de panelen, afhankelijk van het type u kiest. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een zonnesysteem dat veilig en efficiënt elektriciteit voor u opwekt, maar ook van een lange levensduur.

In principe heeft een zonnesysteem van Paneelcompany geen onderhoud nodig. De regen spoelt de panelen immers zelf schoon en uw elektrische installatie voldoet aan de hoogste normen. Toch kan het na een aantal jaren slim zijn om de installatie periodiek door te meten en te laten controleren door één van onze experts. Op die manier weet u zeker dat uw zonnesysteem altijd in topconditie blijft.

Direct een vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Of heeft u vragen over onze werkwijze, onze zonnepanelen of iets anders? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. Wij staan u graag te woord en komen met plezier bij u langs.