Onze werkwijze

Werkwijze paneelcompany

Deskundig, persoonlijk en transparant

Bij Paneelcompany verzorgen we de installatie van uw zonnepanelen van A tot Z. Van vrijblijvend en persoonlijk advies tot een perfect gemonteerd zonnesysteem. Daarbij vertalen wij uw wensen, de situatie bij u thuis en uw energiebehoefte in een veilige installatie die past bij uw budget en die maximaal rendement oplevert. Daar staan we voor! 

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in het laten installeren van zonnepanelen in Haarlem en de wijde regio? Vraag vandaag nog een offerte aan via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Een perfect zonnesysteem in 5 stappen

Stap voor stap naar een zonnecentrale op uw dak

1. Persoonlijk adviesgesprek en technische inspectie

Wilt u zelf uw elektriciteit opwekken met onze hoogwaardige zonnepanelen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en om te kijken wat er mogelijk is bij uw woning. Daarbij zullen wij goed kijken naar uw energiebehoefte en de ruimte op uw dak om te bepalen hoeveel zonnepanelen u het beste kunt nemen. Ook kijken wij goed naar de constructie van het dak, de oriëntering, objecten die mogelijk schaduw veroorzaken (denk aan bomen en hoge gebouwen, maar ook aan schoorstenen), uw meterkast en waar we de omvormer het beste kunnen plaatsen. Aan de hand van al deze factoren berekenen wij wat voor u het ideale zonnesysteem is.

2. Offerte op maat

Nadat wij uw wensen besproken hebben en onze berekeningen hebben gemaakt, ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte op maat. De prijs op de offerte is een vaste all-in prijs, waar wij alle kosten voor het installeren van een 100% veilig functionerend zonnesysteem in hebben verwerkt: de kosten voor de panelen, omvormer en installatiemateriaal, de arbeidskosten en de kosten voor eventuele aanpassingen aan uw meterkast. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan.

3. Plaatsen en installeren van zonnepanelen

Akkoord met onze offerte? Dan maken wij met u een afspraak om uw zonne-installatie te plaatsen. Dit kan in één dag en zonder hak- of breekwerk! Ons deskundig en gecertificeerd team zorgt dat de zonnepanelen stevig op uw dak verankerd worden, dat de omvormer wordt geplaatst en dat de hele installatie veilig (volgens NEN1010) op uw meterkast wordt aangesloten. Wanneer wij weg gaan begint u direct met het opwekken en gebruiken van uw eigen elektriciteit!

4. Btw-teruggave

De investering voor het laten plaatsen van zonnepanelen verdient u binnen enkele jaren vanzelf terug. En om het nog aantrekkelijker te maken, helpt de Belastingdienst ook een handje. U kunt de btw op de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen namelijk terugvragen via de Belastingdienst. Dit kan tot een half jaar na het jaar waarin u de panelen heeft laten plaatsen. Als u wilt helpen wij u graag met deze btw-teruggave.

5. Onderhoud en garantie

Afhankelijk van de zonnepanelen die u kiest, krijgt u standaard 20 tot 30 jaar productgarantie en 25 tot 30 jaar vermogensgarantie. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een zonnesysteem dat veilig en efficiënt elektriciteit voor u opwekt, maar ook van een lange levensduur.

Direct een vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Of heeft u vragen over onze werkwijze, onze zonnepanelen of iets anders? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. Wij staan u graag te woord en komen met plezier bij u langs.