Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 50

Zonnepanelen

Onze zonnepanelen

Het beste voor uw dak

Hoogwaardige zonnepanelen zorgen voor een langdurig hoge opbrengst. In combinatie met een vakkundige installatie met micro-omvormers door gecertificeerde installateurs, bent u gegarandeerd van een veilig zonnesysteem dat jarenlang optimaal energie opwekt. U krijgt dan ook standaard 10 jaar garantie op de montage en 25 tot 30 jaar vermogensgarantie op het paneel, afhankelijk van het type paneel.

Omdat ieder dak anders is, kan de keuze voor de ideale zonnepanelen van dak tot dak verschillen. Wij adviseren u hier graag in. Benieuwd wat er zoal mogelijk is? Op deze pagina vindt u een overzicht van onze favoriete zonnepanelen.

DMEGC

De zonnepanelen van het merk DMEGC zijn favoriet bij onze klanten vanwege de zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding, de hoge mate van betrouwbaarheid en de meer dan prima opbrengst per paneel (410 Wp). Daarnaast geven de full black monokristallijne panelen de installatie een zeer strakke afwerking: de perfecte mix van looks en prestaties dus. DMEGC is een onderdeel van DMEGC Magnetics en is door de constante focus op innovatie en onderzoek in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de wereld van zonnesystemen.

AEG

Met zonnepanelen van AEG kiest u voor een betrouwbaar merk dat voorop loopt op het gebied van kwaliteit en innovatie. Het bedrijf was in 1887 één van de eerste producenten van gloeilampen en ruim 30 jaar geleden één van de eerste die zonnepanelen op de markt brachten. De solar producten van AEG zijn niet alleen krachtig, veilig en betrouwbaar, maar wij vinden ze er ook erg mooi uitzien. Naast de standaard monokristallijne panelen heeft u bij AEG uit keuze uit shingle technologie panelen, die zorgen voor een nog hoger rendement.

Jinko Solar

Ook Jinko Solar is een producent van zonnepanelen met een meer dan prima prijs-kwaliteitverhouding. Jinko zonnepanelen behoren namelijk tot de zogenaamde tier 1-klasse. Dit wil zeggen dat ze voldoen aan de strenge eisen van Bloomberg New Energy Finance en daarmee behoren tot de top 2% van zonnepaneelfabrikanten. Hoewel de efficiency cijfers van Jinko iets lager liggen dan bij DMEGC en AEG, blinkt dit merk wel uit in vermogen per paneel. Dit zorgt voor een vergelijkbaar rendement. Alle panelen van Jinko zijn monokristallijn, wat zorgt voor een mooie full black look.

Das Solar

De n-type glas-glas zonnepanelen van Das Solar zijn een zeer goede optie in landen als Nederland, waar de zon lang niet altijd volop schijnt. Dit type zonnepanelen presteert namelijk uitstekend bij bewolking en in de winter. In combinatie met de scherpe prijs en het hoge aantal Wp doen de zonnepanelen van dit opkomende merk zeker niet onder voor die van bekende A-merken. Ook Das Solar zonnepanelen zijn beschikbaar met een mooi zwarte afwerking, dus ook voor de looks zit u goed met dit merk.

Vraag een offerte aan

Interesse in het laten installeren van zonnepanelen? Vraag vandaag nog een offerte aan via onderstaande knop. Onze experts nemen dan direct contact met u op.