Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 50

Zonnepanelen Purmerend

#1 installateur van uw perfecte zonnesysteem

Met de beste zonnepanelen met micro-omvormers profiteert u iedere dag maximaal van de zon op uw dak, zelfs bij schaduw en in de winter. Paneelcompany verzorgt voor u de complete installatie van uw zonnepanelen in Purmerend en omgeving. Wij komen gratis en vrijblijvend bij u thuis om uw wensen te bespreken en een plan op maat te maken. Interesse? Neem dan vandaag nog contact op en vraag een offerte aan.

In vier stappen zonnepanelen laten installeren

Tevreden klanten die u voor gingen

Wij zijn supertrots op alle mooie reviews van klanten die wij hebben mogen ontvangen!

Edse de Bruijn
Lees verder
Offerte aanvraag ging makkelijk, snel en duidelijk. Ik heb de panelen laten installeren in combinatie met nieuw pannendak door Dakcompany. Mijn ervaring betreffende het hele proces van offerte tot installatie is enkel positief. Installatie van mijn 32 panelen gebeurde zoals beloofd in 1 dag. Ik kan Paneelcompany van harte aanbevelen!
Larissa van Bentem
Lees verder
Top bedrijf je krijgt goed advies vandaag zijn onze panelen geplaatst 2 fantastische werknemers die in de warmte keihard gewerkt hebben wij zijn zeer tevreden.
G. de Boer
Lees verder
Leuke jonge mensen die snel maar vooral netjes hebben gewerkt. Maar ook alles weer netjes hebben opgeruimd. Een echte een aanrader wat mij betreft.
Basel Massaal
Lees verder
11 zonnepanelen door Paneelcompany laten plaatsen. Topwerk Litan en team! Zeker een aanrader!

10 jaar garantie op de installatie van uw zonnepanelen in Purmerend

Naast de standaard vermogens- en fabrieksgarantie krijgt u bij ons tevens 10 jaar garantie op de gehele installatie. Wij garanderen dus een perfect werkend zonnesysteem. Gaat er binnen die 10 jaar onverhoopt toch iets niet goed? Dan komen wij – geheel kosteloos – het probleem oplossen. Tevens bieden wij na deze periode periodiek onderhoud in combinatie met garantie aan. Op deze manier bent u altijd verzekerd van zonnepanelen in topkwaliteit.

Subsidies in de gemeente Purmerend voor zonnepanelen

In Purmerend vindt de gemeente het belangrijk dat bewoners hun huizen verduurzamen. Hoewel er geen specifieke gemeentelijke subsidie is voor de aanleg van zonnepanelen, biedt de gemeente Purmerend wel een speciale duurzaamheidslening aan voor duurzame maatregelen zoals zonnepanelen. Hiermee kunt u een bedrag tussen de EUR 2.500 en de EUR 25.000 lenen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Ook heeft u in Purmerend recht op landelijke regelengingen, zoals de salderingsregeling en vrijstelling van btw over de installatie. Meer weten? Lees hier ons speciale artikel over dit onderwerp.

Wij zorgen voor een perfect zonnesysteem op uw dak

Naast deze garantie zorgen wij op verschillende manieren dat uw zonnepanelen aan de hoogste normen voldoen en dat u er jarenlang op kunt vertrouwen:

#1 kwaliteit panelen in Purmerend

Omdat ieder dak anders is, kan de keuze voor de ideale zonnepanelen verschillen van dak tot dak. Wanneer de ruimte bijvoorbeeld beperkt is, kan het slimmer zijn om te kiezen voor panelen met een extra hoog piekvermogen. Wij zullen u altijd adviseren over wat in onze ogen de meest rendabele oplossing is. Op dit moment zijn de zonnepanelen van Jinko, DMEGC, AEG en Das Solar favoriet. Niet alleen bieden deze merken de beste prijs-kwaliteitverhouding, ook geeft de matzwarte afwerking een luxe uitstraling.

Ook in Purmerend zonnepanelen laten installeren?

Wilt u meer weten over het laten installeren van zonnepanelen in Purmerend? Heeft u een vraag over Paneelcompany of wilt u direct een vrijblijvend adviesgesprek inplannen bij u in Purmerend? Neem dan vandaag nog contact op. Wij adviseren u graag over de ideale oplossing voor uw woning en als u akkoord gaat met onze offerte komen wij uw panelen binnen één dag installeren. Zonder hak- of breekwerk!