Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 50

Zonnepanelen Haarlem

De beste zonnepanelen binnen 1 dag geplaatst

Een duurzamere woning, meer wooncomfort en een lagere energierekening: met zonnepanelen op uw dak wordt de toekomst zonniger. Wij zijn Paneelcompany en verzorgen de installatie van uw zonnepanelen in Haarlem. Van A tot Z: de beste zonnepanelen, perfect geïnstalleerd en met standaard 10 jaar montagegarantie.

Uw eigen zonnepanelen in Haarlem in 4 stappen

Tevreden klanten die u voor gingen

Wij zijn supertrots op alle mooie reviews van klanten die wij hebben mogen ontvangen!

Edse de Bruijn
Lees verder
Offerte aanvraag ging makkelijk, snel en duidelijk. Ik heb de panelen laten installeren in combinatie met nieuw pannendak door Dakcompany. Mijn ervaring betreffende het hele proces van offerte tot installatie is enkel positief. Installatie van mijn 32 panelen gebeurde zoals beloofd in 1 dag. Ik kan Paneelcompany van harte aanbevelen!
Larissa van Bentem
Lees verder
Top bedrijf je krijgt goed advies vandaag zijn onze panelen geplaatst 2 fantastische werknemers die in de warmte keihard gewerkt hebben wij zijn zeer tevreden.
G. de Boer
Lees verder
Leuke jonge mensen die snel maar vooral netjes hebben gewerkt. Maar ook alles weer netjes hebben opgeruimd. Een echte een aanrader wat mij betreft.
Basel Massaal
Lees verder
11 zonnepanelen door Paneelcompany laten plaatsen. Topwerk Litan en team! Zeker een aanrader!

Wij garanderen een perfect zonnesysteem in Haarlem

Iedere zonnepaneelinstallateur kan – als het goed is – een paar zonnepanelen op uw dak plaatsen en aansluiten op uw elektrische installatie. Waarom dan kiezen voor Paneelcompany? Simpel: omdat wij zorgen voor het perfecte zonnesysteem. 

Hiervoor analyseren wij eerst grondig de mogelijkheden die uw dak biedt en uw (toekomstige) energieverbruik. Bij de installatie houden onze gecertificeerde installateurs zich aan alle strenge normen op het gebieden van veiligheid. En omdat wij gebruik maken van de beste kwaliteit panelen, micro-omvormers, kabels en aansluitingen, haalt u op de lange termijn het meeste uit uw zonnepanelen. Dag in, dag uit.

Subsidie zonnepanelen gemeente Haarlem

De gemeente Haarlem hecht grote waarde aan duurzaamheid. Dat is goed nieuws voor wie in Haarlem zonnepanelen laat installeren. U kunt bij de gemeente namelijk een speciale duurzaamheidslening aanvragen. Hiermee kunt u tot EUR 25.000 lenen tegen een lage rente en zeer aantrekkelijke voorwaarden. Daarnaast gelden ook in Haarlem de landelijke subsidies en financiële voordelen bij de installatie van zonnepanelen:

  • U krijgt vrijstelling van de btw over de aankoop en installatiekosten.
  • U kunt gebruik maken van de salderingsregeling.
  • Eventueel kunt u ook terecht bij het Nationaal Warmtefonds voor een lening.

De beste panelen van Haarlem

Afhankelijk van uw energieverbruik en de situatie op uw dak adviseren wij u over het aantal en het type zonnepanelen voor uw dak. U heeft hierbij in principe keuze uit alle soorten zonnepanelen, maar wij geven zelf de voorkeur aan de nieuwste generatie full-black of glas-glas panelen van de merken DMEGC, AEG, Jinko en Das Solar. Deze panelen bieden een zeer hoge opbrengst in combinatie met een scherpe prijs. Dit zorgt voor de korst mogelijke terugverdientijd en maximaal rendement op uw investering. In combinatie met de strakke looks zijn dit wat ons betreft echt panelen om van te dromen.

Ook in Haarlem zonnepanelen laten installeren?

Wilt u ook zo snel mogelijk profiteren van de zon en beginnen met het zelf opwekken van uw elektriciteit? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan. Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden bij u thuis maken wij graag een plan op maat, waarmee wij u optimaal laten profiteren van de beste zonnepanelen in Haarlem. Bij akkoord maken we direct een afspraak en wordt uw eigen zonne-installatie binnen één dag geplaatst, zonder hak- of breekwerk.