Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 50

Zonnepanelen merken

Duurzaam, comfortabel en rendabel

Ontdek het potentieel van zonne-energie met Paneel Company en ontdek de verschillende zonnepanelen merken. Wij zetten ons in voor transparantie in merken en het bieden van efficiënte oplossingen die niet alleen uw energierekening verlagen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Bij Paneel Company begeleiden we u graag stap voor stap naar een zonovergoten toekomst.

Supersnelle service

Binnen één dag geplaatst

Lagere energiekosten

Bespaar jaarlijks honderden euro's

Verhoogde woningwaarde

Verhoog de waarde van uw woning

Zonnepanelen merken vergelijken: hoe maak je de beste keuze?

Bij Paneel Company begrijpen we dat het kiezen van het juiste merk zonnepanelen een belangrijke beslissing is. De markt biedt een breed scala aan opties, elk met unieke voordelen en specificaties. Om de beste keuze te maken, is het essentieel om verschillende merken te vergelijken op basis van hun prestaties, duurzaamheid, efficiëntie en prijs. Wij adviseren u om rekening te houden met uw energiebehoeften, het klimaat in uw regio, en de beschikbare ruimte op uw dak om de meest geschikte optie te selecteren.

Hoe kiest u het juiste merk zonnepanelen?

Het selecteren van het juiste merk zonnepanelen is cruciaal voor het optimaliseren van uw zonne-energie systeem. Deze keuze moet een evenwicht vinden tussen kosten en kwaliteit, wat begint bij het nauwkeurig bepalen van uw energiedoelstellingen en budget. Zonnepanelen merken onderscheiden zich van elkaar door hun efficiëntie in het converteren van zonlicht naar elektriciteit. Daarnaast speelt de duurzaamheid van de panelen een grote rol; sommige merken bieden producten die beter bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.


Bij Paneel Company begrijpen we hoe belangrijk deze factoren zijn. Daarom bieden we professioneel advies om u te helpen een goed geïnformeerde keuze te maken. Onze experts vergelijken verschillende merken op basis van hun garantievoorwaarden. Deze voorwaarden zijn belangrijk omdat ze de levensduur en betrouwbaarheid van de panelen garanderen. We beoordelen elk merk grondig door te kijken naar prestatiegegevens, kosten-efficiëntie verhoudingen, en feedback van eerdere gebruikers. Dit alles zorgt ervoor dat u de beste zonnepanelen kiest.

Wat zijn A-merk zonnepanelen?

A-merk zonnepanelen staan bekend om hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en sterke garantievoorwaarden. Deze panelen zijn vaak geproduceerd door bedrijven die leidend zijn in de industrie en die investeren in continue innovatie en duurzame productieprocessen. A-merk zonnepanelen onderscheiden zich door hun hogere efficiëntie bij het omzetten van zonlicht naar elektriciteit, hun robuuste bouwkwaliteit, en uitgebreide garantievoorwaarden die de klant langdurige zekerheid bieden.

Bij Paneel Company selecteren we bewust alleen A-merk zonnepanelen om in ons assortiment op te nemen, omdat we geloven dat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van producten die niet alleen voldoen aan hun huidige energiebehoeften, maar ook een duurzame investering zijn voor de toekomst. Onze klanten kunnen vertrouwen op onze deskundige selectie van zonnepanelen, die gegarandeerd bestaat uit de nieuwste en meest efficiënte technologieën op de markt. Door te kiezen voor A-merk zonnepanelen via Paneel Company, kiest u voor zekerheid en duurzaamheid.

In 4 stappen uw zonnepanelen laten installeren

Gratis adviesgesprek

Onze specialist komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en alvast uw woning te inspecteren.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat, waarin wij alle werkzaamheden en kosten netjes op een rijtje zetten

Installatie binnen 1 dag

Na akkoord komen we binnen 1 dag uw zonnepanelen installeren met het beste materiaal voor uw pand.

Direct besparen

Uw installatie wordt netjes afgewerkt en u begint direct met energie opwekken.

Wat zijn tier 1 zonnepanelen?

Tier 1 zonnepanelen zijn afkomstig van fabrikanten die worden erkend voor hun financiële stabiliteit en langdurige aanwezigheid in de zonnepanelenindustrie. Deze bedrijven moeten minstens vijf jaar actief zijn in de productie van zonnepanelen, wat hen een gevestigde reputatie en ervaring geeft. Ze staan bekend om het gebruik van geavanceerde technologieën en automatiseringsprocessen in hun productielijnen, wat bijdraagt aan de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten.

Deze fabrikanten zijn niet alleen leiders in de markt, maar ze investeren ook continu in onderzoek en ontwikkeling om de efficiëntie en duurzaamheid van hun zonnepanelen te verbeteren. Het kiezen van tier 1 zonnepanelen betekent dat u investeert in de top van wat de industrie te bieden heeft. Deze panelen zijn meer geneigd om optimale prestaties te leveren en maximale energieopbrengsten te genereren, wat cruciaal is voor het verlagen van uw energiekosten en het verhogen van uw ecologische duurzaamheid.

Reviews van onze klanten

Gratis adviesgesprek voor de installatie van uw schuttingzonnepanelen

Heeft u interesse in het laten plaatsen van zonnepanelen op of als uw schutting? Aarzel dan niet en vraag direct gratis een adviesgesprek aan. Wij komen met plezier bij u thuis om uw wensen door te nemen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor u om zoveel mogelijk te besparen. U ontvangt gratis en vrijblijvend een offerte om ook uw zonnepanelen binnen 1 dag perfect te installeren.

Welk merk is de beste keuze?

Het kiezen van het juiste zonnepanelenmerk is cruciaal voor het maximaliseren van uw investering in zonne-energie. Bij Paneel Company hebben we de markt grondig geanalyseerd om u te helpen het merk te vinden dat het beste past bij uw specifieke behoeften op het gebied van efficiëntie, duurzaamheid en budget.

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreide tests en klantfeedback, waardoor u verzekerd bent van de meest betrouwbare en effectieve opties.Onze topkeuzes variëren van merken die bekend staan om hun innovatieve technologie tot die met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Elk merk heeft zijn unieke sterke punten, of het nu gaat om de efficiëntie van energieomzetting, garantievoorwaarden of de esthetiek van de panelen.

Top 5 Zonnepanelen merken

Bij Paneel Company zetten we ons in voor duurzame energie. Na zorgvuldig onderzoek hebben we vijf topmerken zonnepanelen gekozen om mee samen te werken. Deze merken staan allemaal bekend om hun betrouwbaarheid en efficiëntie. Staat het merk dat u zoekt niet in onze selectie? Geen probleem, neem gerust contact met ons op. We helpen u graag om de perfecte oplossing voor uw energiebehoeften te vinden.

Aiko Solar

Aiko Solar is eveneens een prominente speler op de markt van zonnepanelen, bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel Aiko zonnepanelen misschien iets lagere efficiëntiecijfers hebben dan merken zoals DMEGC en AEG, onderscheiden ze zich door hun hoge vermogen per paneel, wat leidt tot een vergelijkbaar rendement. Alle panelen van Aiko zijn vervaardigd uit monokristallijn silicium, wat niet alleen bijdraagt aan de efficiëntie, maar ze ook een stijlvolle, volledig zwarte uitstraling geeft.

AEG

Met zonnepanelen van AEG kiest u voor een betrouwbaar merk dat voorop loopt op het gebied van kwaliteit en innovatie. Het bedrijf was in 1887 één van de eerste producenten van gloeilampen en ruim 30 jaar geleden één van de eerste die zonnepanelen op de markt brachten. De solar producten van AEG zijn niet alleen krachtig, veilig en betrouwbaar, maar wij vinden ze er ook erg mooi uitzien. Naast de standaard monokristallijne panelen heeft u bij AEG uit keuze uit shingle technologie panelen, die zorgen voor een nog hoger rendement.

Jinko Solar

Ook Jinko Solar is een producent van zonnepanelen met een meer dan prima prijs-kwaliteitverhouding. Jinko zonnepanelen behoren namelijk tot de zogenaamde tier 1-klasse. Dit wil zeggen dat ze voldoen aan de strenge eisen van Bloomberg New Energy Finance en daarmee behoren tot de top 2% van zonnepaneelfabrikanten. Hoewel de efficiency cijfers van Jinko iets lager liggen dan bij DMEGC en AEG, blinkt dit merk wel uit in vermogen per paneel. Dit zorgt voor een vergelijkbaar rendement. Alle panelen van Jinko zijn monokristallijn, wat zorgt voor een mooie full black look.

DMEGC

De zonnepanelen van het merk DMEGC zijn favoriet bij onze klanten vanwege de zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding, de hoge mate van betrouwbaarheid en de meer dan prima opbrengst per paneel (410 Wp). Daarnaast geven de full black monokristallijne panelen de installatie een zeer strakke afwerking: de perfecte mix van looks en prestaties dus. DMEGC is een onderdeel van DMEGC Magnetics en is door de constante focus op innovatie en onderzoek in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de wereld van zonnesystemen.

Das Solar

De n-type glas-glas zonnepanelen van Das Solar zijn een zeer goede optie in landen als Nederland, waar de zon lang niet altijd volop schijnt. Dit type zonnepanelen presteert namelijk uitstekend bij bewolking en in de winter. In combinatie met de scherpe prijs en het hoge aantal Wp doen de zonnepanelen van dit opkomende merk zeker niet onder voor die van bekende A-merken. Ook Das Solar zonnepanelen zijn beschikbaar met een mooi zwarte afwerking, dus ook voor de looks zit u goed met dit merk.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor verschillende zonnepanelen merken

Bent u klaar om te investeren in zonnepanelen maar weet u niet waar u moet beginnen? Neem contact op met Paneel Company voor een vrijblijvende offerte. Wij bieden gepersonaliseerd advies en gedetailleerde offertes voor verschillende zonnepanelen merken. Onze experts zullen uw situatie evalueren en u begeleiden bij het kiezen van het merk en type paneel dat het beste past bij uw energiebehoeften en budget. Start vandaag nog met uw reis naar een duurzamere toekomst!