Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 50

Zonnepanelen in Heiloo laten installeren

#1 kwaliteit panelen & installatie

Wilt u uw woning verduurzamen, flink besparen op uw energierekening en profiteren van alle gratis energie die op uw dak valt? Maak kennis met Paneelcompany. Wij zijn de #1 installateur van zonnepanelen in Heiloo en omgeving. Wij zorgen voor een perfect zonnesysteem, op maat van uw woning en uw energieverbruik: betrouwbaar, efficiënt en 100% veilig. Inclusief 10 jaar montagegarantie. Interesse? Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek bij u thuis.

Bij u in Heiloo zonnepanelen laten installeren in 4 stappen

Tevreden klanten die u voor gingen

Wij zijn supertrots op alle mooie reviews van klanten die wij hebben mogen ontvangen!

Edse de Bruijn
Lees verder
Offerte aanvraag ging makkelijk, snel en duidelijk. Ik heb de panelen laten installeren in combinatie met nieuw pannendak door Dakcompany. Mijn ervaring betreffende het hele proces van offerte tot installatie is enkel positief. Installatie van mijn 32 panelen gebeurde zoals beloofd in 1 dag. Ik kan Paneelcompany van harte aanbevelen!
Larissa van Bentem
Lees verder
Top bedrijf je krijgt goed advies vandaag zijn onze panelen geplaatst 2 fantastische werknemers die in de warmte keihard gewerkt hebben wij zijn zeer tevreden.
G. de Boer
Lees verder
Leuke jonge mensen die snel maar vooral netjes hebben gewerkt. Maar ook alles weer netjes hebben opgeruimd. Een echte een aanrader wat mij betreft.
Basel Massaal
Lees verder
11 zonnepanelen door Paneelcompany laten plaatsen. Topwerk Litan en team! Zeker een aanrader!

Altijd met 10 jaar montagegarantie

Bij Paneelcompany geloven we 100% in de kwaliteit die wij bieden. Daarom garanderen wij niet alleen een veilige installatie die aan alle voorwaarden voldoet, maar ook een installatie die tien jaar lang perfect werkt. U krijgt dan ook standaard 10 jaar montagegarantie, en ook daarna kunt u bij ons terecht voor onderhoud, mocht dit ooit nodig zijn. Doet er zich binnen 10 jaar een probleem voor met uw zonnepanelen? Dan komen wij het kosteloos verhelpen. Zo kunt u écht zorgeloos genieten van uw eigen elektriciteit.

Subsidies voor zonnepanelen vanuit de gemeente Heiloo

Op dit moment biedt de gemeente Heiloo geen speciale subsidieregelingen aan voor zonnepanelen. Wel kunt u vanuit Heiloo gebruik maken van diverse landelijke regelingen, die er samen voor zorgen dat het laten installeren van zonnepanelen extra aantrekkelijk wordt:

  • U betaalt 0% btw over de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen.
  • U kunt de komende jaren gebruik maken van de salderingsregeling, en daarna tegen aantrekkelijke tarieven terugleveren aan het net.
  • U kunt bij het Nationaal Warmtefonds terecht voor een energiebespaarlening. Met name met een laag inkomen is dit een zeer aantrekkelijke lening, met 0% rente.

 

Meer weten over subsidieregelingen voor het laten installeren van een zonne-installatie? Bekijk dan hier ons artikel over subsidie voor zonnepanelen.

Zonnepanelen met micro-omvormers: veiliger en rendabeler

Wij zullen nooit besparen op de kwaliteit van ons materieel. Of het nu gaat om de zonnepanelen, bekabeling, connectoren: veiligheid en betrouwbaarheid gaat boven alles. Al ons werk voldoet dan ook aan de NEN1010. En om niet alleen de veiligheid, maar ook de prestaties van uw zonnesysteem nog verder te verhogen, maken wij gebruik van micro-omvormers. Deze worden direct gemonteerd op ieder paneel en zetten de opgewekte stroom direct om in wisselstroom. Dit zorgt voor minder brandgevaar en een hogere opbrengst. Ook hoeft er geen grote omvormer in huis geplaatst te worden.

A-merk zonnepanelen: beste prijs en kwaliteit voor u in Heiloo

Wat de beste zonnepanelen zijn voor uw dak, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de ruimte die uw dak biedt, uw energieverbruik en eventuele schaduwvorming. Wij bieden hierin altijd maatwerk en adviseren u graag. In principe kunt u bij ons alle zonnepanelen laten installeren, maar wij geven op dit moment de voorkeur aan de panelen van A-merken AEG, Jinko, DMEGC en Das Solar. Deze merken bieden de beste verhouding tussen prijs en opbrengst en zien er dankzij de full black afwerking erg mooi uit op uw dak.

Ook zonnepanelen in Heiloo laten installeren?

Heeft u ook interesse in het laten installeren van zonnepanelen in Heiloo? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Eén van onze adviseurs komt graag bij u thuis in Heiloo om uw wensen te bespreken en te kijken wat voor u de beste oplossing is. Wij maken vervolgens een nette offerte op maat en bij akkoord komen wij uw zonnepanelen binnen 1 dag installeren. Vervolgens begint u direct met besparen en geniet u jarenlang van gratis zonne-energie.