Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 50

Zonnepanelen IJmuiden

De beste zonnepanelen met 10 jaar montagegarantie

Kies ook voor een duurzamere woning, meer wooncomfort en een lagere energierekening met zonnepanelen op uw dak. Paneelcompany verzorgt voor u de complete installatie van zonnepanelen in IJmuiden: met de beste panelen, hoogwaardige micro-omvormers en altijd met 10 jaar montagegarantie.

Wij installeren uw zonnepanelen in IJmuiden in 4 stappen

Tevreden klanten die u voor gingen

Wij zijn supertrots op alle mooie reviews van klanten die wij hebben mogen ontvangen!

Edse de Bruijn
Lees verder
Offerte aanvraag ging makkelijk, snel en duidelijk. Ik heb de panelen laten installeren in combinatie met nieuw pannendak door Dakcompany. Mijn ervaring betreffende het hele proces van offerte tot installatie is enkel positief. Installatie van mijn 32 panelen gebeurde zoals beloofd in 1 dag. Ik kan Paneelcompany van harte aanbevelen!
Larissa van Bentem
Lees verder
Top bedrijf je krijgt goed advies vandaag zijn onze panelen geplaatst 2 fantastische werknemers die in de warmte keihard gewerkt hebben wij zijn zeer tevreden.
G. de Boer
Lees verder
Leuke jonge mensen die snel maar vooral netjes hebben gewerkt. Maar ook alles weer netjes hebben opgeruimd. Een echte een aanrader wat mij betreft.
Basel Massaal
Lees verder
11 zonnepanelen door Paneelcompany laten plaatsen. Topwerk Litan en team! Zeker een aanrader!

Alles voor uw perfecte zonnesysteem in IJmuiden

Paneelcompany is niet zomaar een erkende installateur van zonnepanelen. Uiteraard werken wij veilig (valbeveiliging) en volgens alle normen en richtlijnen, zoals de NEN 1010. Maar wij gaan nog een stapje verder dan dat: wij garanderen namelijk een perfect werkend systeem, tot zeker 10 jaar lang. En als u wilt blijven wij uw zonnepanelen ook daarna nog onderhouden.

Om te garanderen dat uw zonne-installatie maximaal rendement oplevert, analyseren wij allereerst heel precies de situatie bij u thuis en uw energieverbruik. Is er bijvoorbeeld sprake van schaduwvorming op het dak? En wilt u ook uw elektrische auto kunnen opladen? Aan de hand van onze bevindingen zullen wij het type en het aantal zonnepanelen adviseren die het beste passen. En omdat wij bij de installatie werken met micro-omvormers, heeft u geen gedoe met een omvormer in huis en halen uw panelen altijd het best mogelijke rendement.

Subsidie voor zonnepanelen vanuit de gemeente Velsen

Vanuit IJmuiden en de rest van de gemeente Velsen maakt u aanspraak op alle landelijke regelingen die er zijn om het laten installeren van zonnepanelen nog aantrekkelijker te maken. Dit zijn onder meer:

  • U betaalt 0% btw over de aanschaf en installatie van zonnepanelen.
  • De salderingsregeling en hoge terugleververgoedingen.
  • Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds.

Ook worden er vanuit de gemeente regelmatig subsidies verstrekt voor duurzame projecten en kunt u via de gemeente advies inwinnen. Kijk hiervoor op de website van de gemeente Velsen. Meer weten over landelijke regelingen? Lees dan dit artikel over alle subsidies die er zijn voor zonnepanelen.

Ontdek ons aanbod hoogwaardige zonnepanelen

Bij Paneelcompany werken we met de nieuwste generatie zonnepanelen van A-merken als AEG, Jinko, DMEGC en Das Solar. Deze panelen blinken niet alleen uit in opbrengst, maar ook in hun scherpe prijs en dito looks. Zoals gezegd adviseren wij u vrijblijvend over welk type panelen het beste bij uw woning past. Heeft u bijvoorbeeld een vrij hoog energieverbruik en weinig ruimte op het dak? Dan zal de voorkeur eerder uitgaan naar een paneel met een wat hoger piekvermogen, zodat elke vierkante meter op uw dak optimaal gebruikt wordt.

Ook in IJmuiden zonnepanelen laten aanleggen?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer weten over onze zonnepanelen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen of vraag gratis een offerte aan voor zonnepanelen in IJmuiden. Eén van onze specialisten komt graag bij u langs om te kijken hoe wij voor u de perfecte zonne-installatie kunnen monteren. U krijgt dan een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen we direct een afspraak voor de installatie. Graag tot snel!