Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 50

Zonnepanelen Hoofddorp

#1 kwaliteit installatie en panelen

Zonnepanelen op uw dak is dé oplossing om uw energierekening omlaag te brengen. Daarnaast verbetert uw energielabel, gaat uw woningwaarde omhoog en draagt u bij aan een duurzame toekomst. Paneelcompany is de #1 installateur van zonnepanelen in Hoofddorp. Wij garanderen een perfecte installatie en ontzorgen van A tot Z. Vraag direct een offerte aan en één van onze experts komt vrijblijvend bij u thuis voor een gratis adviesgesprek. Tot snel!

De beste panelen in 4 stappen op uw dak

Tevreden klanten die u voor gingen

Wij zijn supertrots op alle mooie reviews van klanten die wij hebben mogen ontvangen!

Edse de Bruijn
Lees verder
Offerte aanvraag ging makkelijk, snel en duidelijk. Ik heb de panelen laten installeren in combinatie met nieuw pannendak door Dakcompany. Mijn ervaring betreffende het hele proces van offerte tot installatie is enkel positief. Installatie van mijn 32 panelen gebeurde zoals beloofd in 1 dag. Ik kan Paneelcompany van harte aanbevelen!
Larissa van Bentem
Lees verder
Top bedrijf je krijgt goed advies vandaag zijn onze panelen geplaatst 2 fantastische werknemers die in de warmte keihard gewerkt hebben wij zijn zeer tevreden.
G. de Boer
Lees verder
Leuke jonge mensen die snel maar vooral netjes hebben gewerkt. Maar ook alles weer netjes hebben opgeruimd. Een echte een aanrader wat mij betreft.
Basel Massaal
Lees verder
11 zonnepanelen door Paneelcompany laten plaatsen. Topwerk Litan en team! Zeker een aanrader!

Paneelcompany: #1 installateur van zonnepanelen in Hoofddorp

Als één van de weinige zonnepaneleninstallateurs in Noord-Holland geven wij op iedere installatie tien jaar montagegarantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat uw zonne-installatie perfect werkt. En als dit niet het geval is, komen we het direct oplossen. Dat mag u van een betrouwbare partner als Paneelcompany verwachten.

Subsidies voor panelen in de gemeente haarlemmermeer

De gemeente Haarlemmermeer (waar Hoofddorp in ligt) vindt het belangrijk dat haar inwoners verduurzamen, en wil dit daarom graag stimuleren. Op de website van de gemeente vind je meer informatie over gemeentelijke subsidies tips bij het verduurzamen van je woning. Op dit moment zijn er geen speciale subsidies waar je als consument gebruik van kan maken. Wel profiteer je uiteraard van alle landelijke regelingen, zoals 0% btw op de installatie, de salderingsregeling en de mogelijkheid tot een speciale lening van het Nationaal Warmtefonds. Meer weten? Lees hier ons artikel over zonnepanelen en subsidies.

Altijd een perfect functionerend zonne-systeem

Om deze hoge mate van betrouwbaarheid te kunnen garanderen, zijn drie dingen voor ons heel belangrijk: de kwaliteit van ons materiaal, de deskundigheid van onze mensen en maatwerk. Wij zullen bijvoorbeeld nooit besparen op zaken als bekabeling, aansluitcomponenten of stormbescherming. In plaats daarvan gebruiken wij materiaal van de beste kwaliteit, zodat u verzekerd bent van een veilige en altijd perfect functionerende zonne-installatie in Hoofddorp: helemaal volgens NEN 1010. Ook zorgen we door een grondige analyse dat u niet alleen optimaal profiteert van de ruimte die uw dak biedt, maar ook dat u straks niet veel te veel (of te weinig) elektriciteit opwekt. Wel zo fijn!

De beste zonnepanelen van Hoofddorp

Omdat wij uitsluitend werken met de nieuwste generatie zonnepanelen de beste merken, bent u ook op dit gebied verzekerd van een maximale opbrengst tegen minimale kosten. In onze ogen bieden de zonnepanelen van de merken AEG, Jinko, DMEGC en Das Solar op dit moment de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Niet alleen qua opbrengst, maar zeker ook qua looks: de mat zwarte afwerking ziet er superstrak uit op ieder dak. Overigens is de keuze voor het type paneel bij ons geheel aan u. Uiteraard adviseren wij u hierin graag.

Ook in Hoofddorp zonnepanelen laten installeren?

Wilt u ook beginnen met profiteren van de gratis zon op uw dak? Of heeft u een vraag over onze panelen, onze installatiedienst of ons bedrijf? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen. Ook komen wij graag bij u langs om te kijken hoe wij de perfecte installatie van uw zonnepanelen in Hoofddorp kunnen realiseren en een offerte voor u te maken. Graag tot snel!