Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 50

Zonnepanelen bijplaatsen

Duurzaam, comfortabel en rendabel

Op zoek naar manieren om uw energie-efficiëntie te verhogen en uw bijdrage aan een duurzamere toekomst te vergroten? Overweegt u zonnepanelen bij te plaatsen op uw dak? Zonnepanelen bijplaatsen kan een ideale oplossing zijn voor het verhogen van uw energieproductie en verlagen van uw energierekening.

Supersnelle service

Binnen één dag geplaatst

Lagere energiekosten

Bespaar jaarlijks honderden euro's

Verhoogde woningwaarde

Verhoog de waarde van uw woning

Denkt u aan zonnepanelen bijplaatsen?

Bij Paneel Company erkennen we dat uw energiebehoeften kunnen groeien en veranderen. Heeft u een zonnepaneelsysteem van ons en ontdekt u dat uw verbruik is toegenomen? Of misschien ontdekt u ongebruikte ruimte op uw dak? Het bijplaatsen van zonnepanelen biedt een krachtige oplossing om uw energieproductie te verhogen. U verhoogt niet alleen uw bijdrage aan een duurzame toekomst, maar verlaagt ook significant uw energierekening. Door te investeren in extra zonnepanelen, zet u een strategische stap richting volledige energieonafhankelijkheid en draagt u actief bij aan milieubescherming.

Extra zonnepanelen installeren is een besluit dat uw zelfvoorzienend vermogen verbetert en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk vermindert. Paneel Company biedt een complete integratie van nieuwe panelen met uw bestaande systeem, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën voor maximale efficiëntie. Onze experts staan klaar om u door het hele proces te begeleiden, van evaluatie tot installatie. Kies voor een duurzamere en kostenefficiëntere toekomst met Paneel Company, waar uw energiebehoeften onze prioriteit zijn.

Wanneer kiest u voor extra zonnepanelen plaatsen ?

Bij Paneel Company erkennen we dat uw energiebehoeften kunnen groeien en veranderen. Heeft u een zonnepaneelsysteem en ontdekt u dat uw verbruik is toegenomen? Of misschien ontdekt u ongebruikte ruimte op uw dak? Het bijplaatsen van zonnepanelen biedt een krachtige oplossing om uw energieproductie te verhogen. U verhoogt niet alleen uw bijdrage aan een duurzame toekomst, maar verlaagt ook significant uw energierekening. Door te investeren in extra zonnepanelen, zet u een grote stap richting volledige energieonafhankelijkheid en draagt u actief bij aan milieubescherming.

Extra zonnepanelen installeren is een besluit dat uw zelfvoorzienend vermogen verbetert en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk vermindert. Paneel Company biedt een complete integratie van nieuwe panelen met uw bestaande systeem, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën voor maximale efficiëntie. Onze experts staan klaar om u door het hele proces te begeleiden, van adviesgesprek tot installatie. Kies voor een duurzamere en kosten efficiëntere toekomst met Paneel Company, waar uw energiebehoeften onze prioriteit zijn.

De voordelen van zonnepanelen bijplaatsen

Het besluit om extra zonnepanelen bij te plaatsen kan een van de meest waardevolle upgrades zijn die u aan uw woning kunt geven. Naast het direct bijdragen aan een groenere planeet, biedt het uitbreiden van uw zonnepaneelsysteem merkbare financiële voordelen. Het vermogen om meer energie op te wekken betekent dat u kunt profiteren van lagere energierekeningen, een hogere woningwaarde en mogelijk zelfs subsidies of belastingvoordelen.

Waarom extra zonnepanelen plaatsen een verstandige keuze kan zijn

De toevoeging van extra zonnepanelen aan uw bestaande systeem is een uitstekende manier om uw energieonafhankelijkheid te vergroten. Terwijl u meer van uw eigen energie produceert, vermindert u tegelijkertijd uw afhankelijkheid van traditionele energieleveranciers en de schommeling van energieprijzen. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor de planeet. Door te investeren in extra zonnepanelen, draagt u bij aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen en ondersteunt u de overgang naar een duurzamere energievoorziening

Hoe zonnepanelen uitbreiden uw energierekening verlaagt

Het uitbreiden van uw zonnepaneelsysteem heeft een direct effect op uw maandelijkse energierekeningen. Met meer panelen op uw dak, genereert u een grotere hoeveelheid elektriciteit gedurende de dag, wat resulteert in minder verbruik van duurdere, netto-geleverde energie. Dit is vooral voordelig tijdens de piekuren, waarin de energieprijzen vaak hoger zijn. Verder kunnen huiseigenaren met een uitgebreid systeem profiteren van netmetering, waarbij de overtollige energie die wordt opgewekt en teruggeleverd aan het net, wordt verrekend met de energie die ’s avonds of op bewolkte dagen wordt verbruikt.

In 4 stappen uw zonnepanelen laten bijplaatsen

Gratis adviesgesprek

Onze specialist komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en alvast uw woning te inspecteren.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat, waarin wij alle werkzaamheden en kosten netjes op een rijtje zetten

Installatie binnen 1 dag

Na akkoord komen we binnen 1 dag uw zonnepanelen installeren met het beste materiaal voor uw pand.

Direct besparen

Uw installatie wordt netjes afgewerkt en u begint direct met energie opwekken.

Zonnepanelen bijplaatsen zonder nieuwe omvormer

Bij Paneel Company begrijpen we dat een belangrijke factor bij het uitbreiden van uw zonnepaneelsysteem de capaciteit van uw huidige omvormer is om extra panelen te ondersteunen. Gelukkig kunnen in veel gevallen extra zonnepanelen worden toegevoegd zonder de noodzaak om uw omvormer te vervangen, wat een aanzienlijke kostenbesparing oplevert en het installatieproces vereenvoudigt. Dit is afhankelijk van de bestaande capaciteit en compatibiliteit van uw omvormer, iets waar onze experts u graag in adviseren.

Heeft uw omvormer voldoende capaciteit?

Het is belangrijk om te controleren of uw huidige omvormer de extra belasting van meer zonnepanelen aankan. Veel omvormers zijn flexibel ontworpen, waardoor ze tot een bepaald niveau meer panelen kunnen ondersteunen dan initieel geïnstalleerd. Onze experts kunnen nauwkeurig beoordelen of uw systeem uitbreidbaar is zonder een nieuwe omvormer nodig te hebben, en bieden deskundig advies voor uw situatie.

Is uw systeem serie- of parallelgeschakeld?

De configuratie van uw bestaande systeem speelt ook een rol bij het bijplaatsen van zonnepanelen. In serie geschakelde systemen wordt de stroom door elk paneel geleid, wat betekent dat de prestaties van het hele systeem kunnen worden beïnvloed door de toevoeging van nieuwe panelen. Parallel Geschakelde systemen daarentegen, waarbij elk paneel individueel is aangesloten op de omvormer, bieden meer flexibiliteit voor uitbreiding. Het is belangrijk om te weten hoe uw panelen zijn aangesloten, om te beoordelen hoe gemakkelijk extra panelen kunnen worden toegevoegd.

Reviews van onze klanten

Gratis adviesgesprek voor het bijplaatsen van zonnepanelen

Heeft u interesse in het bijplaatsen van zonnepanelen voor uw woning of pand? Aarzel dan niet en vraag direct gratis een adviesgesprek aan. Wij komen met plezier bij u thuis om uw wensen door te nemen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor u om zoveel mogelijk te besparen. U ontvangt gratis en vrijblijvend een offerte om ook uw zonnepanelen binnen 1 dag perfect te installeren.

Kosten en opbrengsten extra zonnepanelen plaatsen

Bij Paneel Company begrijpen we dat het belangrijk is om een helder beeld te hebben van de kosten en opbrengsten bij het bijplaatsen van zonnepanelen. Hoewel de initiële investering voor extra panelen aanzienlijk kan lijken, is het belangrijk deze af te wegen tegenover de langdurige voordelen.

De kosten voor het uitbreiden van uw zonnepaneelsysteem omvatten niet alleen de panelen zelf, maar ook essentiële componenten zoals montagematerialen en soms de aanpassing of vervanging van de omvormer, afhankelijk van de benodigde capaciteit en compatibiliteit met het bestaande systeem. Ondanks deze initiële kosten, leidt de verhoogde energieproductie vaak tot een versnelde terugverdientijd door lagere energierekeningen en de mogelijkheid om gebruik te maken van subsidies of belastingvoordelen voor duurzame energie.

De voordelen van het uitbreiden van uw systeem reiken verder dan financiële besparingen. Het omvat ook een toename van de woningwaarde en de persoonlijke voldoening van een grotere bijdrage aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Door de huidige en verwachte toekomstige energieprijzen te overwegen, evenals een eventuele toename in uw energieverbruik, biedt Paneel Company u de expertise om een weloverwogen beslissing te nemen over de uitbreiding van uw zonnepaneelsysteem.

Verschillende zonnepanelen combineren: Wat u moet weten

Bij Paneel Company willen we u erop wijzen dat het combineren van verschillende soorten zonnepanelen een belangrijk punt is om te overwegen bij het upgraden van uw zonnepaneelsysteem. Dit is met name van belang als het oorspronkelijke type paneel niet meer verkrijgbaar is of als u de nieuwste technologische ontwikkelingen wilt benutten om de efficiëntie van uw systeem te verbeteren. 

Ons team kan u deskundig adviseren over de beste mogelijkheden voor uw situatie en beoordelen of verschillende zonnepanelen combineren een verstandige keuze is. Het is belangrijk om de zekerheid te hebben dat de nieuwe panelen volledig compatibel zijn met uw huidige systeem, aangezien verschillen in paneelgrootte en type aanzienlijke invloed kunnen hebben op de prestaties en efficiëntie van het gehele systeem.

Het zorgvuldig samenvoegen van verschillende zonnepanelen kan een slimme manier zijn om uw energieproductie te verhogen. We raden u aan professioneel advies in te winnen bij Paneel Company om te verzekeren dat de integratie van nieuwe panelen in uw bestaande systeem optimaal verloopt. Ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van een perfecte en effectieve uitbreiding van uw zonnepaneelsysteem.

Gratis adviesgesprek wanneer u zonnepanelen wilt bijplaatsen

Bij Paneel Company begrijpen we dat de beslissing om uw zonnepaneelsysteem uit te breiden met aandacht en kennis moet worden genomen. Of u nu overweegt extra zonnepanelen bij te plaatsen om uw energieproductie te verhogen of uw bijdrage aan een groenere wereld wilt maximaliseren, wij staan klaar om u te begeleiden. Daarom bieden wij u een gratis adviesgesprek aan waarin onze experts:

  • Een grondige beoordeling van uw huidige zonnepaneelsysteem en energiebehoeften uitvoeren.
  • De beste opties voor uitbreiding van uw systeem verkennen, rekening houdend met de nieuwste technologieën en compatibiliteit met uw bestaande installatie.
  • Gedetailleerde informatie verstrekken over de financiële voordelen, inclusief mogelijke subsidies en belastingvoordelen die uw investering nog aantrekkelijker maken.
  • Een persoonlijk plan opstellen dat niet alleen uw energie-efficiëntie verhoogt, maar ook past binnen uw budget.

Bij Paneel Company zetten we ons in voor duurzaamheid en uw tevredenheid. Wij geloven in het leveren van maatwerkoplossingen die niet alleen voldoen aan uw energiebehoeften, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.